Bemutatkozás

Hol is volt, vagy éppen hol nem is? Egy biztos, hogy réges-régen amikor belevetettük magunkat a kreativitás által fémjelzett ünnepnapokba. Mert számunkra a marketing nem a munkát jelenti, hanem azt az ünnepnapot, amikor együtt lehetünk az ügyfeleinkkel, közös ötletelés eredményeként létrehozhatunk valami egyedit, észbontóan különlegeset, vagyis a szikrát!

A szikra lehet egy cég-, vagy márka egyedi arculata, lehet komplex reklámkampány, lehet céges rendezvény, vagy akár egy teljesen önálló fesztivál, esetleg egy tömeg sportrendezvény. Tevékenységünk során a cél a komplexitás megvalósítása a legköltséghatékonyabb megoldásokkal. Ennek érdekében ajánljuk fel az ügyfeleink részére a kapcsolati tőkénket, mellyel eredményes megjelenéseket tudunk biztosítani az online és a social media területén, fényképekkel videókkal színesített hírfolyamok formájában.

Az arculathoz illeszkedő anyagokat grafikus művészekkel és számítógépes animátorokkal készítjük, mellyel érdekes metszéspontot tudunk adni a vizualitás halmazainak. Mindezek a gondolatok megjelennek a rendezvény szervezésünkben, melyek A-tól Z-ig történő kiszolgálására nagy hangsúlyt fektetünk hisz, ha kell, akkor még pagodát is építünk.

Számunkra a marketing nem más, mint a gondolatok vonalzójával térben megrajzolt vonalak kuszaságából az átlátható egység megteremtése, vagyis egy könnyen emészthető párhuzamosság létrehozása a valóságban.

Így teremtjük meg a fogyasztó és a márka párhuzamát, létrehozzuk a közös gondolatot és az egymásra találást.

Kialakítjuk az igényt és hűséget a termékkel a fókuszban.

Teremtsen brandet!

Velünk!

Mert nálunk marketing nem csak munka, hanem hivatás és nem csak hivatás, hanem szenvedély!